Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», який об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, які щорічно організовують прибирання усвоїй країні.

 Ми, українці, – незламні, продовжуємо боронити свою землю кожен на своєму фронті. Так, працівники музею, а за сумісництвом учасники волонтерського центру «Культурний фронт» долучились до руху “Let’s do it Ukraine”.

Варто зазначити, що роботи з упорядження території оглядового майданчика «Липки» систематично проводяться КП «Ржищівська СБ та РП». Проте має місце стихійне засмічення території.

 Так, музейники прибрали значну територію оглядового майданчика «Липки», однієї з найпопулярніших туристичних дестинацій. Також була прибрана територія біля могильних плит єврейського кладовища.

Шановні жителі громаді, гості міста, вимушено переселені особи, ми вкотре наголошуємо на тому, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Сьогодні надважливо кожному дбати про свою домівку – Україну. Тож let’s do it, Ukraine!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *