Леся Українка: про що не пишуть у підручниках? Хвора, сумна і з грабельками – такою навчили нас бачити Лесю Українку. Але якою вона була насправді? На щастя, Лариса Косач одна з небагатьох класиків, чий архів (зокрема, листування) вдалося зберегти, а з ним і цілу історію української літератури та життя культурної еліти зламу ХІХ і ХХ століть. Завдяки цим архівам ми можемо подивитися на неї по-новому, а заразом і на цілу епоху: час тендітних дам, літературних вечорів, перших курортів, трамваїв і краси епістолярного стилю

КЗ КОР “Ржищівський археолого-краєзнавчий музей”, в рамках відзначення 150 річниці від дня народження Лесі Українки, запрошує всіх бажаючих до участі в обласному семінарі-практикумі “Я в серці маю те, що не вмирає”, що відбудеться 25 лютого 2021 року.

В програмі семінару : 1. Наукові повідомлення; 2. Презентація заходів, проведених в установах, організаціях культури Київщини та Ржищівської ОТГ в рамках відзначення 150 річниці від дня народження Лесі Українки;3. Художні читання творів Лесі Українки; 4. Інсценізація уривка драматичної поеми “Бояриня”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *