До Дня медичного працівника наукові співробітники музею підготували особливий спецпроєкт: історія ветерана медичної галузі зі стажем 50 років, з яких 43 безпосередньо у Ржищеві(це на разі найбільший стаж серед лікарів, що працювали та працюють у Ржищеві)

. Мова про ініціативну, енергійну, турботливу жінку – Любов Григорівну Апостол. Невичерпна жага до самовдосконалення поряд із великим щирим добрим серцем невпинно стоїть на сторожі людського життя.  За час керування лікарнею Любов Григорівна Апостол об’єднала та згуртувала колектив. Лиш за останні 10 років за клопотанням Любові Григорівни, як головного лікаря, за рахунок фінансування з різних джерел,в лікарню було придбано багато медичного обладнання та інструментарію: апарати УЗД, кольпоскоп для гінекологічного кабінету поліклініки, нова стоматологічна установка, переносні електрокардіографи, обладнання для фізіотерапевтичного кабінету, зроблений ремонт поліклініки,  побудовано газову котельню в стаціонарі та поліклініці і багато іншого щодо створення комфортних умов для пацієнтів РМЛ

А вже за мить Ви мате змогу познайомитись із історією, що стала уособленням і виявом неоціненного вкладу медичних працівників у наше життя! Бо ж цінувати і завдячувати щохвилини – то найвища з нагород!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *